Over mij

Ik ben Nicòle Aben en ik maak kunstwerken van en met natuurlijke materialen.

8 jaar geleden ben ik mijn bedrijf gestart. Ik ben begonnen als fotograaf, daarna ben ik veranderd naar kunst. Eerst met foto’s maar al snel vond ik een andere passie. Het maken van kunst met natuurlijke materialen.
Mijn kunstwerken zijn heel natuurlijk maar met een modern uiterlijk.

Ik wandel graag en houd van de natuur. Plantjes en bloemetjes.., geweldig vind ik ze. Vroeger op vakantie plukte en droogde ik ze. Thuis ging ik dan opzoeken hoe het bloemetje heette. En nog steeds kan ik me verwonderen over de natuur. Uiteindelijk kwam alles samen.  Het wandelen, de natuur, het fotograferen, de planten en de bloemen het buiten zijn en de natuurlijke materialen.
Ik probeer dat alles samen te brengen in mijn kunst.

Verder ben ik getrouwd met Koen en moeder van 2 dochters.
Ik drink mijn koffie zwart. Ik lees graag thrillers en zou er best eens ééntje willen schrijven. Ik houd van mooie interieurs en ik vind het geweldig om iets te maken wat daarin past.
Ik ben van het no-nonsense type en best wel recht voor z’n raap. Ben gek op de natuur en muziek luisteren doe ik ook graag. (Meestal blijft het deuntje wel hangen maar ik ben echt verschrikkelijk als het om het onthouden van artiesten gaat).
Ik houd van humor.. en van organiseren en regelen. Dat is dan wel weer gek volgens sommige mensen, dan hoor ik “Huh een creatieveling die ook kan organiseren? Dat kan niet!”
Euh… dat kan dus wel. Haha..

Veel kijkplezier en mocht je interesse hebben in een kunstwerk neem dan gerust vrijblijvend contact met me op.
Groet Nicòle
info@nicoleaben.nl
06-20063709