Over mij

Ik ben Nicòle Aben en ik maak kunstwerken van en met natuurlijke materialen.
Van werk naar hobby. Dat is een beetje mijn verhaal.
8,5 jaar geleden ben begonnen als fotograaf en sindsdien is er veel gebeurd. Na 7 jaar fotografie ben ik veranderd naar kunstfotografie en daarna naar kunst met natuurlijke materialen.
Geweldig leuk om te doen maar, met sinds kort een andere baan erbij, begon er wel wat te schuren.
Dus heb ik besloten om van mijn werk mijn hobby te maken.

Ik maak nu waar ik zin in heb en wanneer ik er zin in heb.
Ik verkoop er zo nu en dan één. Ik hoef er geen boterham meer mee te verdienen dus ik vraag de kostprijs. Mocht je een kunstwerk graag willen voor bijvoorbeeld een goed doel of heb je een ander leuk maatschappelijk idee, laat het me vooral weten. Ik wil graag helpen.

Ik drink mijn koffie zwart. Ik lees graag thrillers en reisboeken en zou er best eens ééntje willen schrijven. Ik houd van mooie interieurs en ik vind het geweldig om iets te maken wat daarin past.
Ik ben van het no-nonsense type en best wel recht voor z’n raap. Ben gek op de natuur en muziek luisteren doe ik ook graag. (Meestal blijft het deuntje wel hangen maar ik ben echt verschrikkelijk als het om het onthouden van artiesten gaat).
Ik houd van humor, en van organiseren en regelen. Dat is dan wel weer gek volgens sommige mensen, dan hoor ik “Huh een creatieveling die ook kan organiseren? Dat kan niet!”
Euh… dat kan dus wel. Haha..

Veel kijkplezier en mocht je interesse hebben in een kunstwerk(je) neem dan gerust contact met me op.
Groet Nicòle
info@nicoleaben.nl
06-20063709